luni, 18 aprilie 2016

Ce este cazarea in regim hotelier?

Exista o multime de situatii pentru care sa ajungem intr-un alt oras, iar de fiecare data trebuie sa ne gasim un loc de cazare. Cum nu intotdeauna avem cum sa innoptam la rude sau prieteni, trebuie sa ne orientam catre un hotel sau o pensiune, insa de cele mai multe ori acestea sunt destul de costisitoare, in special daca sunt localizate in centrele oraselor. In schimb, de exemplu, pentru o excursie in orasul de sub Tampa, putem opta pentru cazare in regim hotelier Brasov intr-un apartament. Acesta poate avea 1,2,3,4 camere, in functie de necesitati, iar locatia sa poate sa difere in functie de preferinte, in timp ce preturile sunt mult mai scazute, chiar si pana la 50% decat in cazul hotelurilor.

Care sunt avantajele cazarii in regim hotelier Brasov?

 In primul rand, orice camera dintr-o pensiune sau un hotel are dimensiuni modeste, in timp ce apartamente sunt mult mai spatioase. De asemenea, avem acces la o bucatarie complet dotata cu tot ceea ce avem nevoie, la care putem apela la orice ora, si nu doar in momentele impuse, precum in cazul celorlalte doua tipuri. Accesul la bucatarie reprezinta o problema in special pentru parintii cu copii mici care sunt nevoiti sa gateasca la orice ora.

De asemenea, pe langa faptul ca zonele in care apartamentele sunt localizate sunt mult mai accesibile, iar unul din factorii esentiali pentru care alegem o cazare este pretul, cu cat mai mic, cu atat mai bine. Din aceste motive, tot mai multi oameni care ajung in alte orase tind sa opteze pentru inchirierea apartamentelor in regim hotelier, in special atunci cand este vorba de grupuri de cateva persoane. Nu se mai pune problema intimitatii, deoarece nu esti deranjat de nimeni, iar orele check in-ului si check out-ului le poti alege in functie de preferinte.