duminică, 28 august 2016

Producedura Debransarii Rapide de la Radet

Din ce in ce mai multi proprietari de locuinte cauta modalitati prin care sa isi reduca costurile pentru electricitate, caldura, apa, dar in acelasi timp sa se bucure si de confort. Datorita evolutiei tehnologice, totul este mult mai usor in ziua de azi, iar oricine poate avea parte de numeroase avantaje din punct de vedere financiar. Astfel, nu este de mirare de ce multi aleg centralele termice pentru a-si incalzi locuintele, costurile sunt mult mai reduse pe durata iernii, iar confortul e esential. Asadar, conteaza care este procedura debransare Radet, pentru a putea instala o centrala termica in propria locuinta.

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice nu promite cele mai bune servicii, iar costurile ridicate ale facturilor ii pune pe multi in dificultate, motiv pentru care cea mai comuna modalitate alternativa de incalzire este instalatia termica.

Conditii

Pentru efectuarea debransarii este nevoie de mai multe acte si etape, iar Pro Constructo vine in ajutorul tuturor celor care au nevoie, ocupandu-se de tot ceea ce este necesar. Asadar, in primul rand trebuie aleasa centrala potrivita in functie de situatia prezentata, pentru ca aceasta sa fie achizitionata, iar chitantele sa fie atasate la dosar. In cazul apartamentelor situate in blocuri este nevoie ca in scara sa se regaseasca cel putin inca un apartament care s-a  mai debransat de la Radet.

Acte


Procedura debransare Radet continua prin pregatirea dosarului si a tuturor actelor. Astfel, trebuie redactata o cerere la care sa se adauge si copie de buletin a proprietarului, dar si dovada instalarii unui sistem alternativ, act care se obtine de la Distrigaz. In plus, nu trebuie sa lipseasca acordul asociatiei de proprietari si nici a vecinilor de la acelasi etaj, iar toate acestea trebuie legalizate la notar. In ciuda faptului ca procedura poate da batai de cap multora, totul se efectueaza mult mai usor cu ajutorul Pro Constructo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu